Modë / 21 Tetor 2021, 15:02

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush është kombinuar më bukur?

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Pavarësisht se cili është rasti, Kate Middleton dhe Meghan Markle gjithmonë duket se gjejnë një veshje të përshtatshme ndihmuar dhe nga kuratorët personal të imazhit. Dhe jo pak herë ata kanë marrë frymëzim nga “dollapet” e njëra-tjetrës. Herë pas here ato kanë veshur rroba të ngjashme dhe megjithatë të dyja kanë arritur të duken unike dhe me stil.

Fustani i verdhë:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Fustani i shkurtër i zi:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Pallto me kuadrata:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Nga koka tek këmbët me ngjyrën kafe:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Kapelja blu:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

Pallto e kombinuar me kapelen:

6 rastet që Meghan dhe Kate janë veshur njësoj; Kush

 

Horoskop