Astroliving / 9 Janar 2024, 10:35

Hera, Perëndesha e Martesës në Shigjetar, ja si do të ndikojë në marrëdhënien tuaj

Hera, Perëndesha e Martesës në Shigjetar, ja si do të

Shigjetari është një nga shenjat më inteligjente të zodiakut sidomos kur bëhet fjalë për dije në fushën e filozofisë, fesë, astrologjisisë, etj.

Këtë radhë Perëndesha e lashtë greke e martesës, Hera është futur në shigjetar dhe ndikimi i saj do të jetë në këto aspekte:

Ajo dëshiron që marrëdhënia të ketë një element të fortë intelektual, qoftë edhe atë të aventurës. Hera parashikon marrëdhënie të mundshme me njerëz nga jashtë, intelektualë, “filozofë” në çfarëdo mënyre. Së fundi, ky pozicion favorizon gjithashtu studimet filozofike për çështje të patologjisë njerëzore, si xhelozia apo zilia.
Ajo që mund ta bëjë marrëdhënien “lidhje” janë udhëtimet, diskutimet, temat dhe interesat intelektuale. Elementet irracionale të Herës ( zemërimi, hakmarrja) kontrollohen dhe shndërrohen lehtësisht nga “filtri” filozofik i Jupiterit dhe Shigjetarit.

Horoskop