Astroliving / 1 Janar 2024, 12:55

Horoskopi i muajit Janar 2024: BINJAKÉT dhe GAFORRJA

Horoskopi i muajit Janar 2024: BINJAKÉT dhe GAFORRJA

Binjakët

Me Mërkurin në prapavijë keni pasur goxha vështirësi. Dyshimet, pasiguritë, mund të kenë dalë në sipërfaqe diskutimet në marrëdhëniet tuaja të rëndësishme, por të paktën në fillim të vitit kjo fazë merr fund. Do të sqaroni gjithçka. Tani që keni rivendosur njëfarë sigurie në marrëdhëniet tuaja, është koha për të planifikuar. Me Marsin, Mërkurin dhe Venusin në Bricjap këtë muaj do të kuptoni se është thelbësore mbështetja te të tjerët, për një sërë arsyesh. Nga njëra anë, do të thotë të keni dikë po aq të vendosur për të bërë propozime, duke reduktuar ngarkesën psikologjike për sa i takon një marrëdhënieje, por nga ana tjetër, krijohet një hapësirë ​​për diskutim për të shtjelluar më mirë atë që dëshiron vërtet nga tjetri. Hëna e Re në Bricjap më 11 janar duket si momenti ideal për një marrëveshje dhe një premtim të ndërsjellë.

Gjysma e dytë e muajit, me Diellin tek Ujori, ju ofron një stimulim të ri mendor. Duhet të përfitoni nga këto javë për të mësuar diçka të re, ndoshta për të filluar një kurs ose për të bërë një udhëtim. Në fakt, Hëna e Plotë në Luan më 25 janar ju fton të mos qëndroni të mbyllur, por të shikoni se çfarë ka jashtë dhe të entuziazmoheni nga përvojat e reja. Do të jetë edhe ndikimi i Plutonit në Ujor duke filluar nga 21 janari. Ky planet është shumë i ngadaltë dhe në vitet e ardhshme, do të zbuloni se cilat këndvështrime kanë më shumë ndikim në mendësinë  tuaj dhe të të tjerëve, si dhe rëndësia e fuqisë së dijes.

Gaforrja

Është shumë e lehtë të keqkuptoni fjalët e të tjerëve kur ato filtrohen nga përvoja juaj subjektive, e rëndësishme është të pranoni se keni gabuar dhe të dëgjoni. Duket se ky është konkluzioni juaj për Mërkurin në prapavijë, i cili më pas hedh themelet për një hapësirë ​​ më dinamike dhe stimuluese. Marsi do të ndikojë në Bricjap gjatë të gjithë muajit për të qenë më aktivë me partnerin, pavarësisht ankthit, ose frikës së bezdisjes. Pas Hënës së Re në Bricjap më 11 janar, duhet të kuptoni se si marrëdhëniet tuaja të rëndësishme po marrin një formë të re, më të pjekur dhe konkrete. Në fund të muajit Afërdita do të shkojë te Bricjapi për një angazhim të ndërsjellë

dhe për të rizbuluar atë që ju admironi te tjetri.

Ndërkohë, Dielli do të ndryshojë shenjë më 20 janar duke u futur në Ujor, i ndjekur menjëherë nga Plutoni. Nëse e para tregon për një periudhë në të cilën mund të planifikoni me të tjerët, të bashkoni forcat dhe të vlerësoni burimet që keni në dispozicion, e dyta flet për një proces dukshëm më të gjatë, i cili do të zhvillohet në vitet e ardhshme, në lidhje me ndikimin që kanë borxhet, kreditë dhe kursimet në jetën tuaj. Për momentin, përfitoni nga Hëna e Plotë në Luan në fund të muajit për të investuar diku ku besoni.

  

Horoskop