Astroliving / 7 Mars 2023, 12:22

Këta janë prindërit më të mirë të zodiakut, por kthehen në vjehrrit më të këqij

Këta janë prindërit më të mirë të zodiakut,

Këto shenja mund të jenë prindërit më të mirë, por kur pasardhësit e tyre martohen dhe kanë familjen e tyre, kthehen në vjehrrit më të këqij që mund të kishit ndonjëherë.

DASHI

Dashi si prind është kaq i qetë, qesharak, aventurier. Por kur bëhet vjehërr, atëherë nxjerr një pjesë të keqe të vetes ndaj dhëndrit apo nuses. Dhe kjo nuk është gjë tjetër veçse konkurrencë. 

GAFORRJA

Gaforrja është rasti klasik i prindit që është i lidhur me fëmijët e tij, e beson se prindi duhet të jetë mbi gjithçka. 

PESHQIT

Peshqit janë shumë manipulues dhe i pëlqen të fusin hundët në çdo gjë. Përfshihen në çdo gjë, por gjithmonë në mënyrë të poshtër. Kurrë nuk do të sulmojnë hapur dhëndrin ose nusen e tij. Luajnë viktimën edhe pse janë agresorë.

Horoskop