Akrepi

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Vjetor 2022

Përgatituni për një vit të mbushur plot me fishekzjarrë. Jo gjithmonë do ta keni të lehtë, por një gjë ës...

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Mujor KORRIK

Marsi nuk do të ndikojë më negativisht në shenjën tuaj që nga data 10. Ka të ngjarë që ta keni vënë s&eum...

8 Janar 2019, 13:39 Akrepi

Javor 18-24 shtator

Të dashur Akrepa, horoskopi i javës nga data 18 shtator deri më 24 shtator ju dhuron dy ditë me fat, të martën dhe të më...