Akrepi

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Vjetor 2022

Përgatituni për një vit të mbushur plot me fishekzjarrë. Jo gjithmonë do ta keni të lehtë, por një gjë ës...

8 Janar 2019, 13:40 Akrepi

Mujor MAJ

Dëshira për të luftuar rritet. Ju ndodh shpesh të kaloni periudha që karakterizohen nga padurimi dhe kjo do të jetë një ...

8 Janar 2019, 13:39 Akrepi

Javor 24-30 prill

Për ata që po përjetojnë një marrëdhënie stresuese, gjërat mund të ndryshojnë së shpejti. Ju dëshiro...