Luani

8 Janar 2019, 13:36 Luani

Vjetor 2022

Këtë vit të ri gjithçka do të jetë më e shfrenuar për të lindurit e kësaj shenje. Keni kuptuar se nuk doni t...

8 Janar 2019, 13:36 Luani

Mujor KORRIK

Ndikimi i Marsit dhe Venusit në shenjën tuaj ju nxit dëshirën për të vepruar, por do të keni probleme të vogla për ...

8 Janar 2019, 13:36 Luani

Javor 18-24 shtator

Të dashur Luanë, shijojeni sërish praninë e Venusit vezullues në shenjën tuaj, që ju sheh si mbretërit dhe mbretëre...