Shigjetari

8 Janar 2019, 13:41 Shigjetari

Vjetor 2022

Ky vit i ri do të nisë në mënyrën më të shfrenuar të mundshme, pasi jeni ende plot e përplot me angazhime të p...

8 Janar 2019, 13:41 Shigjetari

Mujor MAJ

Risia e këtij muaji është ndikimi i mirë i Marsit, i cili prej datës 20 ju shpërblen përpjekjet tuaja. Çdo kërkes...

8 Janar 2019, 13:41 Shigjetari

Javor 24-30 prill

Është koha të lini mënjanë dëshirën për një marrëdhënie sfiduese dhe t'i lini vend një pasioni t&eum...