Rrëfimi i ndierë i 43 vjeçares, si abortova pa dieninë e bashkëshortit
Hera e fundit që ajo kishte hyrë në atë derë ishte pak orë pas lindjes së fëmijës së saj të dytë, El...
Kjo recetë u përgatit nga Bonbon_taste
Receta është shumë e thjeshtë. Nuk do as pjekje, as xhelatinë, vetëm përziej dhe shijo.
Për tavë me diametër 18 cm duhen: 180 g biskota, 90 g gjalpë, 400 g krem djathi, 300 ml panna për ëmbëlsira dhe 2 lugë sheqer pluhur (opsionale).
Për reçelin unë përdora: reçel qershie - zieva për disa minuta një grusht qershi me një lugë sheqer. E lashë të ftohet. Luleshtrydhe të marinuara në uthull balsamike me një lugë sheqer.
Grijmë biskotat dhe iashkojmë me gjalpin e tretur. E shtrojmë bazën në tepsi. E fusim tepsinë për 30 minuta në frigorifer sa të mpikset (tek pjesa e freskisë). Rrahim panna-n me kremin e djathit dhe e shtrojmë mbi bazën e biskotave. E vendosim cheesecake në frigorifer sa më gjatë. Të paktën 4 orë para servirjes. Kombinimin e reçelrave e hedhim mbi cheesecake vetëm kur do e servirim.
Hera e fundit që ajo kishte hyrë në atë derë ishte pak orë pas lindjes së fëmijës së saj të dytë, El...
Pak javë pas turneut 9-ditor në Australi dhe Samoa, shëndeti i mbretëreshës Camilla nuk është në gjendjen më t&eu...
Bota është e ndarë në dy pjesë, janë ata që preferojnë të konsumojnë një mëngjes të ëmb&...