Modë / 2 Shtator 2022, 18:08

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë sezon?

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë

Na lejoni t’ju ofrojmë më të mirën për ju dhe padyshim me CHANEL do jeni gjithmonë dukë dhënë më  të bukurën tuaj! Si fillim duhet të dini që tonet e mëposhtme janë ato që duhet të mbizotërojnë.

Këtë vjeshtë, CHANEL Makeup Creation Studio po e çon ekspertizën e saj të ngjyrave në një nivel tjetër duke dizajnuar një koleksion ngjyrash të buzëve dhe thonjve që koordinohen në mënyrë perfekte me nuancat e fondatinës ULTRA LE TEINT Fluide. Një koleksion i cili ofron një pamje të përsosur, duke u kujdesur për ata që dëshirojnë grim më të guximshëm dhe më të sofistikuar. Lëkura, buzët dhe thonjtë ofrojnë harmoni dhe kontrast në një gamë të gjithanshme ngjyrash.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë


Studio e krijimit të kozmetikës CHANEL mori nga ekspertiza e saj në fondatinë, të cilën e ka fituar dhe e zhvillon prej disa vitesh, për të krijuar këto buzëkuq dhe manikyrë që përputhen plotësisht.  Kështu, koleksioni VJESHTË-DIMËR 2022 është më shumë se thjesht një çiftim i nuancave: secila nuancë është projektuar me një nuancë rozë ose të artë për të dhënë një rezultat të pakrahasueshëm që i jep grimit tjeter dimension dhe shkëlqim.

Produkt i një standardi të dyfishtë ngjyrash dhe formulimi, çdo ngjyrë vjen në dy nuanca të ndryshme, në varësi të efektit të dëshiruar të grimit. Nuancat e arta mbështjellin buzët dhe thonjtë me shkëlqim, ndërsa nuancat rozë japin freski. Falë këtij precizioni ngjyrash, nuancat e ULTRA LE TEINT Fluide koordinohen me ROUGE ALLURE dhe LE VERNIS këtë sezon për të zbuluar individualitetin e çdo gruaje.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë

Ka ardhur koha të luash me nuancat dhe tonalitetet e lëkurës duke zbulur kështu atë që të bën të dukesh perfekte.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë
Me një koleksion me 12 nuanca të reja të ROUGE ALLURE dhe LE VERNIS, mundësitë janë të pafundme.  Për pamjen më autentike dhe të sofistikuar, përdoruesit mund të luajnë me ngjyrat duke zgjedhur kombinimin e nuancave ROUGE ALLURE dhe LE VERNIS që është më i ngjashëm me tonin e lëkurës së tyre.  Ose, ato mund të përziejnë dhe përputhen me kombinime të ndryshme ngjyrash që i lejojnë të shprehin lirshëm personalitetin e tyre, ku thellësia e një nuance kumbulle i jep freski. Të gjithë janë të lirë të vendosin tonin.

ROUGE ALLURE
Një buzëkuq i shkëlqyeshëm, saten, që zgjat gjatë, me një teksturë ultra të hollë që shkrihet në buzë dhe vishet si një lëkurë e dytë.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë

LE VERNIS
Një manikyr thonjsh zbukurues dhe mbrojtës, i krijuar për t'i bërë ngjyrat e gjalla të verbojnë. Qëndrueshmëri e gjatë dhe me shumë shkëlqim ai ofron një rezultat të barabartë dhe të llakuar.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë

Fluide ULTRA LE TEINT
Një bazë me performancë të lartë, shumë të sofistikuar që përmban një formulë ultra të pigmentuar që jep një përfundim mat të përsosur, me shkëlqim dhe rehati gjatë gjithë ditës.

Cili është make-up që duhet të përdorni këtë

Horoskop