Familja / 31 Janar 2018, 10:06

Emrat më të bukur të qenve sipas rracës, ngjyrës, gjinisë e madhësisë së trupit/ 50 ide

qeniwrw

Le ta pranojmë të gjithë: t’i vendosësh emrin një qenushi që sapo keni marrë është e veshtirë,sepse 1.doni një emër të veçantë, 2.të mos e ketë gjysma e qenve që janë rreth e rrotull lagjes suaj 3. T’i shkojë me pamjen e jashtme, 4. t’i shkojë përshtat rracës sepse nuk mund t’i vendosni emrin pupi një qeni pitbull dhe e fundit t’i përshtat gjinisë që qenit e për emrin të bien dakort të gjithë pjestarët e familjes. ! Nëse jeni në dilemë, keni klikuar artikullin e duhur sepse Living do t’ju japë një listë emrash për çfarëdo lloj rrace qeni.
Për qenushet
Aurora
Dot (nëse ka pika)
Dulce Kiki Mili, Luli, Mai Tai

shetland sheep dogPër qenushët
Erni, Princ, Ace, Oli, Roko, Ualdo, Beili, Izi, Oskar

gallery gettyimages 147786673Për qentë e vegjël
Moki, Naço, Zuzu, Peni, Cocoa

dachshund


Për qentë e mëdhenj
Balto, Bethoven, Denali, Herz (zemer ne gjermanisht) Nana, Zeus

bernese mountain dogPër qentë bjondë
Blondi, Çikita, Korona, Goldi, Sani, Sendi Nila
labrador retriever


Për qentë e zinj
Flint, Likoris, Shodow, Peper, Ninja

flat coated retreiverPër qentë e bardhë
Bolt, Blanche, Koton, Jasmin, Opal

gallery 1515452527 samoyed

Horoskop