Sekreti i Këpucëve të Grida Dumës
Grida Duma, ka krijuar një stil identitar të sajin, por duket që ‘arma e ftohtë’ e saj në cdo veshje është k&eu...
Pas shiut të pasdites, duhet një kek me mollë. Receta nisi si riciklim i mollëve dhe mbetjeve në fund të kutive me miell semola dhe orizi.
Për kekun ju duhen: 2 vezë, 100 g sheqer, 80 ml vaj, 100 ml kos, 200 g miell semola, 100 g miell orizi, 1 fryrës keku, lëkurë limoni dhe 2-3 mollë të pastruara nga lëkura edhe të prera në copa.
Përgatitja: Bashkoni në një tas vezët, sheqerin, kosin edhe vajin. I rrihni derisa të bëhen një masë. shtoni miellrat, pluhurin fryrës dhe lëkurën e limonit.
Më pas mollët e copëtuara. Lyeni tavën me gjalpë edhe miell dhe shtoni brumin e kekut dhe piqeni me 170 gradë për 40 minuta.
Grida Duma, ka krijuar një stil identitar të sajin, por duket që ‘arma e ftohtë’ e saj në cdo veshje është k&eu...
Dy këngëtarët Lind Islami dhe Venera Lumani njoftuan rreth dy javë më parë se do të bëhen prindër së shpejti...
Të nxitur gjithnjë e më shumë nga fluturimet low-cost dhe nga zhvlerësimi i euros, shqiptarët që kanë kryer pushimet j...