
Keni dëgjuar për butikun më të ri në Tiranë?
Tirana është kthyer në një ‘hub’ për transformime. Duke nisur nga artiketurura e deri te fashion, gjenden detaje nga m&eu...
Kjo pjatë u përgatit nga Erida's kitchen
Duke qenë se është kaq vapë mendja na shkon vetëm te deti dhe sigurisht që na shijojnë aq shumë produktet e tij këto kohë.
Përbërësit për këtë recetë: 250 g makarona tagliatelle, 300 g karkaleca, 1/2 qepe e grirë imët, 1-2 thelpinj hudhra të grira imët, 50 g gjalpë, panna për gatim, kripë, piper, majdanoz dhe pak spec i kuq djegës.
Përgatitja: Vendosim makaronat të ziejnë, ndërkohë përgatisim salcën me karkaleca. Në një tigan shtojmë pak gjalpë dhe skuqim karkalecat për 2-3 minuta. U hedhim kripë, piper dhe pak spec djegës. Pasi janë skuqur i lëmë mënjanë. Në të njëtin tigan shtojmë sërish gjalpë dhe skuqim qepën dhe hudhrën derisa të zbuten. Shtojmë më pas panna-n dhe pak ujë nga makaronat. Më pas shtojmë makaronat, i përziejmë me salcën dhe shtojmë karkalecat. I hedhim pak majdanoz të grirë dhe pjata është gati.
View this post on Instagram
Tirana është kthyer në një ‘hub’ për transformime. Duke nisur nga artiketurura e deri te fashion, gjenden detaje nga m&eu...
Individët që konsumojnë më shumë kripë janë më të uritur dhe tentojnë ta teprojnë me ushqimin, duke sht...
Një tjetër eksperiencë magjike do të nis për udhëtarët duke filluar nga data 27 janar 2024. Anija më e madhe e lundrim...