Living TV / 20 Qershor 2019, 09:30

Krijo dhe ndrysho me Olgën

Krijo dhe ndrysho me Olgën

Bashkë me Olgën do mësojmë t'iu japim vlerë gjërave që mendojmë se janë të panevojshme, të krijojmë dhurata të ndryshme, të realizojmë konfeta, të dekorojmë shtëpinë me gjëra të thjeshta dhe të vogla. Çdo të premte në LIVING HD ora 17:30
Ky emision mundësohet nga Spring

Horoskop