Living TV / 17 Dhjetor 2019, 14:29

Ha mire dhe lire/Street food Azia

Ha mire dhe lire/Street food Azia

Çdo të dielë ora 19:00

Eksploroni ushqimin në rrugë përmes një udhëtimi në 9 qytete aziatike. Receta, traditë, shije dhe aroma në pjatat e servirura në rrugë.

Horoskop