Living TV / 17 Dhjetor 2019, 14:34

Gatuaj dhe shijo në rrugë

Gatuaj dhe shijo në rrugë

Çdo të premte ora 17:00 në Living HD

Gatimet e rrugës po përjetojnë një revolucion, duke frymëzuar shefa të kuzhinës së sotme moderne anembanë botës. Nga Rrethi Arktik në Azinë Juglindore, nga erëzat e Lindjes së Mesme në plazhet e Karaibeve, Ainslei Herriot gatuan e shijon disa prej recetave sekrete të ushqimit të rrugës.

 

Horoskop