Living TV / 9 Shkurt 2016, 12:15

Farmaci në shtëpi

james 438503695

Çdo të premte ora 13:00 në kanalin Living HD

Ky djali quhet James Wong(Xhejms Uong)  dhe do tjua shnërrojë kuzhinën në një laborator të vërtetë farmaceutik. Bëhuni gati të përgatisni rrecetat më të dobishme kuruese, me ingredientë totalisht natyrorë që gjenden në kopshtin tuaj. Farmaci në shtëpi

Horoskop