Living TV / 15 Maj 2021, 16:40

 “Shtëpitë e dyta”

 “Shtëpitë e dyta”

Çdo të shtunë ora 15.30, vetëm në Living HD! 

 “Shtëpitë e dyta” është emisioni më i ri në Tring që do të sjellë tek ju një ndjesi tjetër lidhur me shtëpitë! Shtëpitë e pushimit, qetësisë, çlodhjes, por edhe të zhurmës, festave e arratisjes.

Ai nis rrugëtimin në qytetin e Sarandës në një vilë buzë detit Jon. Moderatorja Brunilda Lahe do të takojë të zonjën e shtëpisë, vlogeren e njohur kosovare Tina Hoti dhe arkitekten Gentjana Dikellari me të cilat do të pershkruaje të gjithë elementet e dizajnit të kësaj shtëpie të arreduar me një stil modern dhe neoklasik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T R I N G (@tring_albania)

Horoskop