Living TV / 10 Gusht 2021, 14:12

Manuali i ushqyerjes

Manuali i ushqyerjes

Një cikël dokumentarësh i cili eksploron mënyrën se si e shijojmë ushqimin në vende të ndryshme të botës. Zbulojmë një gamë të gjerë të kulinarisë, kulturave dhe mënyrave të ndryshme për të ngrënë.

Horoskop