Mirëqenie / 13 Mars 2023, 10:55

A e dinit se lemza mund t'ju tregojë se po vuani nga disa sëmundje? Ja cilat janë ato

A e dinit se lemza mund t'ju tregojë se po vuani nga disa

Të gjithë njerëzit kohë pas kohe u ndodhin lemza dhe kur zgjasin për një kohë të gjatë janë veçanërisht të bezdisshëm.Përveç kësaj, megjithatë, në disa raste, lemza tregon një problem shëndetësor. Nëse lemza është shumë e shpeshtë dhe zgjat shumë, atëherë mund të ndodhë një nga sa vijon.

Stresi i tepruar
Trupi reagon në mënyra të ndryshme ndaj stresit dhe lemza është një prej tyre. Lemza e shpeshtë mund të jetë një shenjë se keni shumë ankth dhe stres.

Refluksi gastroezofageal
Simptomat tipike të GERD janë urthi, shija e hidhur në gojë dhe vjellja. Në kombinim me këto, refluksi gastroezofageal manifestohet edhe me lemzë të shpeshtë dhe të vazhdueshme.

Pneumonia
Lemza e vazhdueshme mund të jetë shenjë e pneumonisë kur shoqërohet me simptoma të tilla si dhimbje gjoksi, të dridhura, ethe dhe gulçim.

Horoskop