Mirëqenie / 28 Shkurt 2024, 14:38

Është koha të pastroni organizmin nga bakteret dhe infeksionet me bimët që keni në shtëpi

Është koha të pastroni organizmin nga bakteret dhe infeksionet me

Dy organet kryesore që kryejnë funksionin e pastrimit të gjakut nga toksinat janë veshka dhe mëlçia.

Mëlçia largon substancat e dëmshme nga gjaku ndërsa veshkat parandalojnë akumulimin e mbetjeve dhe lëngjeve në trup.  Ato filtrojnë papastërtitë dhe ndihmojnë në pastrimin e gjakut.

Ndër produktet më të mira që ndihmojnë në pastrimin e gjakut janë padyshim bimët dhe barishtet. Disa nga më të mirat janë, rradhiqet, majdanozi dhe hithrat.

Është koha të pastroni organizmin nga bakteret dhe infeksionet me

Gjethet e rradhiqes përmbajnë antioksidantë që ndihmojnë në pastrimin dhe largimin e toksinave nga gjaku.

Majdanozi është një pastrues i shkëlqyer i gjakut me veti diuretike që ndihmojnë në largimin e e shpejtë të mbetjeve ushqimore nga organizmi. Në mënyrë të veçantë, majdanozi ndihmon në eliminimin e toksinave dhe reudktimin e efekteve helmuese të shkaktuara nga metalet e rënda.

Është koha të pastroni organizmin nga bakteret dhe infeksionet me

Hithrat qendrojnë në majën e piramidës së barishteve që ndihmojnë për pastrimin e gjakut. Konsumojeni hithrën në formën e çajit por edhe të sallatës gjithashtu.

 

Është koha të pastroni organizmin nga bakteret dhe infeksionet me

Horoskop