Modë / 14 Gusht 2023, 16:18

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

Elegante, sensuale, me kurrizin zbuluar, le ta pranojmë se ky është modeli më super ‘cool’ për sezonin veror.

Në këtë artikull do ju sjellim 10 modelet e fustaneve me kurriz tërësisht zbuluar, ose të modifikuar me rripa ose dantella. Ajo që themi me siguri është se kur të shfaqeni me këto modele fustanesh efektin ‘wow’ e keni të garantuar.

Sa i përket materialit që i përshtatet më së miri këtyre modeleve është saten por kjo varet edhe në atë që ju preferoni dhe që ndiheni më komode.

Ndërsa kulmin e bukurisë me to do ta arrini nëse do ta kombinonit me një palë shapka me takë mesatare, por edhe nëse do preferoni të vishni sandale të sheshta me rripa vëmendjen e atyre që rrethojnë nuk keni për ta larguar asnjë moment nga vetja.

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

10 modelet e fustaneve që i vendosin 'vulën' kësaj vere

 

 

 

 

Horoskop