Modë / 13 Tetor 2023, 10:18

10 modelet më të frikshme të thonjve që mund të frymëzoheni për Halloween

10 modelet më të frikshme të thonjve që mund të

Data 31 tetor njihet ndryshe edhe si dita e Holloween. Çdo vit ‘festivali i shtrigave’ organizohet në të njëjtën datë, kur fëmijë dhe të rritur bëhen pjesë të saj me një ‘look’ sa të veçantë, por dhe të frikshëm.

Karakteristikë e kësaj dite janë pamjet e përgjakshme, lakuriqët natës, shtrigat fluturuese, kungujt, merimangat etj.

Disa kujdesen që çdo detaj në ‘look’-un e tyre atë ditë t’i përshtaten të gjitha këtyre, ndaj nëse po kërkoni disa ide për thonjtë tuajaa, po ju tregojmë disa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Hancock (@amberjhnails)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Hancock (@amberjhnails)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✿ ???????????????????? ???????????????????????? ✿ (@ricekittynails)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige (@nails.by.pk)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica White (@jessicawhitenailartist)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pknaill

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS BY HEATHER (@nailsbyheather.errington)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla ???? ???? (@kaomitl)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla ???? ???? (@kaomitl)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla ???? ???? (@kaomitl)

Horoskop