Modë / 19 Shkurt 2024, 13:53

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të momentit

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

Në një sezon ku "Mary Janes" duket se mban skeptrin e mbretëreshave të padiskutueshme të gardërobës, edhe "balerinat" vazhdojnë të na magjepsin me elegancën e tyre të përjetshme.

Ky sezon i ri pritet që të pushtohet nga "balerinat" me majë, të cilat që tani kanë filluar të marrin qendrën e vëmendjes. Pikërisht kjo formë që fitoi një popullaritet të jashtëzakonshëm në vitet ’90 dhe fillim të viteve 2000, tani po përgatiten të rijetojnë momentin e artë dhe t’i japin një prekje super elegante pamjes sonë.

Në këtë artikull po ju tregojmë disa modele të cilat duhet të përgatiteni t’i keni patjetër në gardërobën e pranverës dhe verës.

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

"Balerinat" me majë, 7 modelet më "IN" të

Horoskop