Modë / 13 Tetor 2023, 12:49

Cilat këpucë shkojnë me xhinse? Këto janë 5 modele që duhet t'i keni patjetër në garderobë

Cilat këpucë shkojnë me xhinse? Këto janë 5 modele

I duam marrëzisht shumë dhe janë super të kombinueshme me çdo veshje. Madje edhe nëse garderoba do të ishte plot me mundësi për zgjedhje, e sigurt se ato do të ishin zgjedhja e parë.

Pavarësisht se ato shkojnë me çdo gjë, kur bëhet fjalë për këpucët, përzgjedhja nuk është gjithmonë aq e menjëhershme.

Ndaj në këtë artikull po ju tregojmë 5 modele këpucësh që mund t’i kombinoni pa u menduar dy herë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Vcb (@tinvcb)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria de la Orden (@mariadelaord)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@jessie_bush)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inés Richard (@ines_rcdd)

Horoskop