Modë / 6 Tetor 2023, 14:35

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e famshme të veshura më mirë këtë javë

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Me mbylljen e ‘Javës së Modës në Paris’, u mbyll edhe muaji i cili i vuri ‘vulën’ tendencave të reja për vitin 2024.

Në sfilatat e famshme, pamë yjet e pasarelave që debutuan koleksionet e reja të markave më të njohura të industrisë së modës.

Gjithashtu nuk munguan edhe yjet nga e gjithë bota, të cilat u ulën në rreshtat e parë; Nga Jessica Chastain, te Rosalia, Ana De Armas, deri tek Zendaya e cila ishte në mbyllje të ‘PFW’ dhe shkaktoi shumë zhurmë me veshjen e saj.

Jeni kurioze të dini se cilat janë vlerësuar si veshjet më të mira të kësaj jave?

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Zendaya/ LOUIS VUITTON

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Selena Gomez/ VALENTINO

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Gigi Hadid/ MIU MIU

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Anne Hathaway/ THE ATTICO

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Diane Kruger/ GIVENCHY HAUTE COUTURE

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Jessica Chastain/ VERSACE

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Kate Middleton/ SEZANE- CEFINN

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Leonie Hanne

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Sydney Sweeney/ MIU MIU

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Larsen Thompson

 

E gjithë vëmendja te koleksionet e reja. Këto janë yjet e

Ana De Armas/ LOUIS VUITTON

 

 

Horoskop