Modë / 25 Tetor 2023, 10:00

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej yjeve në tapetin e kuq

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Eventet e rëndësishme të tapeteve të kuq, nuk mbaruan me Javët e Modës, apo me Festivalin e Filmit në Venecia. Një tjetër ngjarje e rëndësishme për kinematografinë botërore ishte dhe Festivali i Filmit në Romë 2023.

Një event ky i mbushur me shfaqje, takime, biseda dhe tapete të kuq. Filmat nisën nga ai i Paola Cortelles, e deri te dokumentari i Kasia Smutniak. Teksa bën një vështrim të përgjithshëm të këtij organizimi, vihet re se shumica e pjesëmarrësve ishin gra, të cilat shpalosnin një shkëlqim dhe sharm, që nuk mund të shpëtonte pa u vënë re.

Ndaj në këtë artikull do të gjeni më të mirët e Festivalit të Filmit në Romë, që fituan sytë dhe zemrën e botës së modës.

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Miriam Leone

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Martina Gatti

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Alice Benvenuti

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Trudie Styler e Sting

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Gaja Masciale

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Juliette Binoche

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Massimiliano Caiazzo

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Noemi

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Giovanna Mezzogiorno

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Carolina Crescentini

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Jasmine Trinca

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Greta Scarano

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Damiano Gavino

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Aurora Giovinazzo

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Luisa Ranier

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Jasmine Trinca

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Francesca Archibugi

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Ludovica Francesconi

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Francesco Zenga

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Giselda Volodi

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Antonella Attili

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Francesca Antonelli

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Cristina Pellegrino

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Mattia Basciani

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Regina Orioli

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Paolo Virzì

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Valeria Bruni Tedeschi

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Valeria Golino

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Alba Rohrwacher

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Ginevra Elkann

 

Festivali i Filmit në Romë 2023, shihni si u shfaqën disa prej

Sofia Panizzi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoskop