Modë / 27 Shkurt 2024, 15:49

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më "cool" që mund t'i kopjoni menjëherë

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Në këtë periudhë të vitit ne dimë vetëm një mënyrë për të veshur fustanet tona të preferuara, ose më mirë dy; t’i kombinojmë ato me një palë çizme deri te gjuri, ose të shfaqemi me çizmet tona deri te kyçi i këmbës.

Një gjë është e sigurt se fustanet me çizmet deri te kyçi i këmbës nuk kanë për të na zhgënjyer kurrë. Është një super alternativë edhe në ditët e ftohta, por ky kombinim do të marrë të gjithë vëmendjen edhe gjatë stinës së pranverës.

Në këtë artikull po ju tregojmë disa kombinime që mund t’i kopjoni menjëherë dhe të dukeni super perlë.

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Fustan dhe çizme deri te kyçi, 10 kombinimet më

Horoskop