Modë / 9 Nëntor 2023, 13:46

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që do ju duhen patjetër këtë dimër

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Kthimi i ditëve të ftohta na ka bërë të  ndërrojmë pothuajse plotësisht garderobën e verës, për të sjellë ato të dimrit.

Një nga aleatët jo vetëm të të ngrohtit në dimër, por edhe të së bukurës, padiskutim që janë fustanet e leshta si dhe bluzat e fundet të të njëjtit material. Kombinimi i tyre është vërtetë i lehtë me çdo gjë dhe për çdo moment të ditës me veshje të leshta do të dukeni super ‘cool’.

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

Fustanet e leshta, të bukura dhe super të ngrohta; 10 modelet që

 

 

Horoskop