Modë / 19 Nëntor 2023, 14:50

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si për në zyrë ashtu dhe për fundjavë

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Stina e dimrit nuk ka kuptim pa çizmet, sidomos kur bëhet fjalë për ato të sheshta dhe komode që mund të vishen në çdo moment të ditës. Janë ideale për t'u veshur si në zyrë ashtu edhe në planet e fundjavës.


Koleksionet vjeshtë- dimër 2023-24 të çizmeve përfshijnë nuancat neutrale duke filluar nga bezha dhe grija e hapur, deri tek ato më të errëta si të zeza apo kafe.
Në këtë atikull do ju tregojmë disa modele super 'cool', që mund t'i kombinoni me xhinse të ngushta, fustane të gjatë me thurje, fundet midi, etj.

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Çizmet e sheshta; 15 modelet më 'IN' të momentit, si

Horoskop