Modë / 5 Tetor 2023, 18:46

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për t'u provuar këtë vjeshtë

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Jeni në kërkim të këpucëve më elegante që i rezistojnë kohës? Pa asnjë dyshim që janë 'slingbacks'.


Plot sharm dhe klas, ato u dizenjuan për herë të parë në vitin 1957 nga Coco Chanel dhe detaji i veçantë është rripi në pjesën e thembërave. Shumë shpejt ato u kthyen në një 'gur themeli' për garderobën e grave për shumë vite.


Këtë vjeshtë kemi një rikthim të bujshëm të tyre, pasi përveçse të bukura dhe elegante, kanë një rehati maksimale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Këto janë modelet me 'cool' të sandaleve për

Horoskop