Modë / 1 Shtator 2023, 22:29

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj për një ndriçim të pastër dhe të shëndetshëm

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj

Pudra bezhë për ndriçim të pastër të shëndetshëm është një pudër e domosdoshme për një ndriçim rrezatues gjatë gjithë ditës. CHANEL paraqet një formulë të përditësuar dhe nuanca të reja, të ofruar në një kuti që tashmë mund të rimbushet.

Vaji i jaseminit përforcon formulën e pudrës, e cila përhapet pa mundim dhe siguron një shtresë përfundimtare tejet të rehatshme dhe të lehtë. Një përzierje e përbërë nga dy pigmente që reflektojnë dritën dhe një pigment i përshtatur për fotografitë sigurojnë një pamje të freskët natyrore që shkëlqen në çdolloj drite.

Pudra bezhë për ndriçim të pastër të shëndetshëm tashmë vjen në një gamë prej 12 nuancash dhe ndër to katër janë nuanca të reja.

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj

Furça e saj në formë gjysmëhëne dhe fijet e saj të buta e bëjnë intuitiv aplikimin e pudrës dhe mundësojnë çdo përdorim që zgjidhni. Zgjidhni një nuancë që është më e lehtë se toni i lëkurës suaj për të përftuar një pamje me ndriçim të lehtë ose një nuancë më të thellë për një lëkurë të nxirë nga dielli.

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj

Kjo është pudra e vetme që i duhet lëkurës suaj

Pudra bezhë për ndriçim të pastër të shëndetshëm përthithet njëtrajtësisht me lëkurën dhe i jep asaj një shtresë ndriçuese. Falë rrezatimit natyror që ajo siguron, pamja e natyrshme e fytyrës bëhet stil në vetvete.

Horoskop