Modë / 29 Shtator 2023, 15:23

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin Pranverë Verë 2024

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Në botën e Elsa Schiaparelli-t, gaforret janë një aksesor shik i fustaneve surrealiste. Në botën e Elsa Schiaparelli, legjendat bëhen realitet, kryefjala është tronditja, njerëzit vishen me rozë dhe flasin për veten në vetën e tretë.

Në botën e Daniel Roseberry, Elsa Schiaparelli është një muzë pothuajse e paprekshme, e vetëdijshme për shtrirjen e saj revolucionare në botën e modës. Megjithatë, pas katër vitesh në drejtimin kreativ të Maison, duket se ka ardhur momenti që stilisti amerikan të ritregojë se kush është klasikja e madhe.

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Dhe në këtë koleksion të Pranverë Verë 2024 duke risjellë detajin e gaforreve,  Koleksioni Pranverë Verë 2024 i Schiaparelli kthehet në një himn për botën dhe për vizionin e themelueses.

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni është ripërpunim tjetër i arkivit të jashtëzakonshëm artistik të Madamës.

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Elsa u fut në modë duke vëzhguar punën e një stilisti - Paul Poiret - i cili ndoshta do të tmerrohej nga termi "luks i matur". “Artistja që bën rroba”, siç e quante me përbuzje rivalja e saj e përjetshme Coco Channel  kishte një shije të çuditshme që sot e lidhim kryesisht me lulëzimin e modës.

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Në duart e Elsës edhe veshjet më funksionale u bënë një veshje e jashtëzakonshme, gati për të gudulisur dëshirat për luks.

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Koleksioni i JASHTÉZAKONSHÉM i Schiaparelli për sezonin

Horoskop