Modë / 4 Tetor 2023, 10:35

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e cilësuara si më të mirat e koleksionit të ri 2023-2024

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Koleksionet e reja 2023-2024 sapo kanë përfunduar edhe në ‘Javën e Modës në Paris’, në të cilën ishin të shumta markat që shkaktuan zhurmë në rrjet.

Ekspertët e industrisë së modës kanë zbuluar se cilat ishin ato që ranë më shumë në sy në këtë event kaq të rëndësishëm. ‘Paris Fashion Week’ nisi në datën 25 shtator, fill pas përfundimit të ‘Javës së Modës në Milano’ dhe ka përfunduar ditën e djeshme.

Në këtë artikull do ju tregojmë koleksionet që janë vlerësuar si më të mira nga ekspertët e modës, të cilat do të jenë në dyqane në fillim të vitit të ardhshëm.

Alexander McQueen

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Balenciaga

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Loewe

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Valentino

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

 Saint Laurent

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Dior

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

 Louis Vuitton

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Chanel

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

Mbyllet 'Paris Fashion Week', këto janë veshjet e

 

Horoskop