Modë / 6 Mars 2024, 14:10

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime për t'i provuar menjëherë

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

Sigurisht që tashmë nuk është më një sekret që pantallonat e gjera janë elementi kryesor i gardërobave tona. Është një nga veshjet më të gjithanshme që mund të kombinohet lehtësisht si dhe janë super komode, por kur vjen puna tek kombinimi i këpucëve, ndoshta të krijojnë pak mërzi.

LIVING si këshilluesja më e mirë për ju kur flitet për kombinime veshjesh, por ju liston 5 të tilla që mund t’i kopjoni menjëherë dhe të dukeni një “perlë” e vërtetë.

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

Me cilat këpucë duhet t'i vishni pantallonat e gjera? 5 kombinime

 

 

Horoskop