Modë / 30 Tetor 2023, 12:12

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria, këto janë kombinimet më 'cool' me veshjet kadife

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Kthimi i kadifes ka shënuar gjithmonë fillimin e ditëve të ftohta si dhe festave tona të preferuara të fundvitit.

Në fakt nuk ka se si mos të jemi të gjithë në një mendje, se edhe kur bëhet fjalë për tendencat vjeshtë- dimër, patjetër që në garderobë do të jenë prezente dhe veshjet kadife.

Në këtë artikull po ju zbulojmë disa super kombinime dhe aksesorë duke filluar nga ato për raste më të veçanta apo festive, deri te përditshmëria.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

Nga rastet më të veçanta deri te përditshmëria,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Horoskop