Modë / 28 Shkurt 2024, 14:29

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini kështu për t'u dukur super "cool"

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Koleksionet e reja të modës na kanë treguar edhe këtë vit se balerinat janë një aleat i përhershëm i joni. Ato janë rikthyer sërish në qendër të vëmendjes dhe për më tepër na besoni kur ju themi se qëndrojnë në krye të listës.

Muajt ​​e fundit kemi qenë dëshmitarë të suksesit të madh të disa modeleve që janë bërë ikonike, si balerinat në rrjetë , me gura ,  kadife apo në versionin Mary Jane.

Në këtë artikull po ju tregojmë disa kombinime që duhet t’i keni patjetër në vëmendjen tuaj për të shkëlqyer me balerinat që nuk duhet në asnjë mënyrë t’ju mungojnë në gardërobë.

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Nuk dini si t'i kombinoni balerinat? Këtë sezon vishini

Horoskop