Modë / 16 Nëntor 2023, 14:49

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për këtë periudhë

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Nëse trendet nga viti në vit ndryshojnë, një gjë është e sigurt, palltoja nuk del kurrë nga moda. Modele kryesore të sezonit vjeshtë- dimër 2023- 2024 janë përmasat e mëdha.

Më një pallto sipër në ditët e ftohta, i keni dhënë fund makthit të kombinimeve që zakonisht është më i shtuar në stinën e verës dhe fillim-vjeshtës.

Nuancat më të përshtatshme të palltove që janë edhe më lehtësisht të kombinueshme janë nuancat e tokës. Ndaj në këtë artikull po ju tregojmë 10 kombinime që pa frikë mund t’i provoni këto ditë.

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

Palltoja që nuk del kurrë nga moda, 10 kombinime perfekte për

 

Horoskop