Modë / 11 Tetor 2023, 12:46

Pantallonat 'palazzo' më 'IN' të sezonit, këto janë personazhet shqiptare nga të cilat mund të frymëzoheni për t'i kombinuar

Pantallonat 'palazzo' më 'IN' të sezonit,

Pantallonat palazzo janë një ndër veshjet më të preferuara jo vetëm të një stine, por të të gjitha sezoneve të vitit. Ato janë të bukura, komode dhe super të kombinueshme për çdo moment të ditës.

Në këtë artikull do ju tregojmë disa kombinime 'perla' nga personazhet shqiptare, që mund t’i kopjoni pa frikë për përditshmëritë tuaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anxheline Kotorri (@anxhelina.kotorri)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah P Berisha (@sarah.berisha)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ditea Berisha (@ditea_berisha)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santana Qazimi (@santana_comora)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALKETA VEJSIU (@alketavejsiu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fjodora Fjora (@fjodoraf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beniada Jakic (@iambeniada)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santana Qazimi (@santana_comora)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sherina Spahiu (@sherinaspahiu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jona Spahiu (@jonaspahiuu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rudina Dembacaj (@rudinadembacaj)

 

Horoskop