Modë / 4 Tetor 2023, 11:11

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të qenë vajza më cool në qytet

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Ai refreni i çdo mëngjesi para pasyrës “Çfarë do të vesh sot” bëhet pak më i vështirë për vajzat që punojnë në zyra. Kthehet në refrenin “Çfarë do të vesh sot dhe që mos të dukem si fotot e fejesës së mamit tim”. Sepse ndonëse nuk është shkruar në asnjë regullore apo udhëzues mode, s’dihet se përse ato rrobat e zyrës mendohen si të mërzitshme, si pa shije, si “meh”.

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Por, ja që Mango ka një koncept krejtësisht tjetër. Larg kostumeve të mërzitshme, vajzat e zyrave që vishen me Mango duken chic, me klas, por dhe me seriozitetin që kërkon një veshje zyre. Bashkë me këpucët, çantat, apo aksesorët, vajzat që vishen me Mango kombinojnë elegancën me stilin urban.

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Kjo i bën veshjet dhe aksesorët e këtij brand-i të jenë të preferuara për të gjitha shijet e blerëseve, si nga ato që preferojnë të vishen casual apo dhe trend e klasike.

Këtë fundjavë Mango, brand-i ndërkombëtar spanjoll, i sjellë për herë të parë në Shqipëri nga Fashion Group Albania, pjesë e Balfin Group, festoi ditëlindjen e 18 të dyqanit të parë në Tiranë, në një festë mjaft të bukur në QTU.

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Ne përfituam nga rasti për të përzgjedhur pesë kombinime, të cilat jemi të sigurt,
nuk do i hiqni nga trupi dhe do dukeni vërtetë vajza më cool në qytet.

1. Pak mashkullore, pak pariziene, shumë stil

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Pardesyj dopio kopsë: https://fga.al/product/pardesy-dopio-kopsemango-2/

Jelek me vija: https://fga.al/product/jelek-me-vija-mango/

Pantallona me vija: https://fga.al/product/pantallona-me-vijamango/

Çantë supi: https://fga.al/product/cante-supi-mango-111/

2. Sekreti është tek oversize

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Xhaketë me mëngë të hapura me zinxhir: https://fga.al/product/xhakete-me-menge-te-hapura-mango/

Pantallona kostumi të leshta: https://fga.al/product/pantallona-kostumi-te-leshta-mango/

3. Minifund kështu kaq i pafajshëm

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Fund i shkurtër me kuadrate: https://fga.al/product/fund-i-shkurter-me-kuadrate-mango-4/

Xhakëtë me kuadrate:https://fga.al/product/xhakete-mu-kuadratamango/

4.E zeza është gjithmonë ideja më e mirë

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Fustan këmishë: https://fga.al/product/fustan-kemishe-mango-9/

5. Të premtet janë gjysmë causal

Pesë kombinimet që nuk duhet t’i humbasësh për të

Xhaketë e shkurtër: https://fga.al/product/xhakete-e-shkurtermango-4/

Xhinse mid-raise: https://fga.al/product/xhinse-mid-raisemango/

Këmishë oversize:https://fga.al/product/kemishe-oversizemango-2/

Horoskop