Modë / 2 Nëntor 2023, 11:45

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një sy këtyre 10 modeleve më 'cool' të momentit

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Nëse po mendoni për të blerë veshje të reja për në vjeshtë, mos u nxitoni! Nisni t’i hidhni një sy artikujve që ne ia kemi kushtuar botës së modës në mënyrë që dhe blerjet tuaja të jenë idealet.

Sot do të tregojmë për çantat e supit, që duken ‘perlë’ dhe që mund të kombinohen me çdo ‘look’, si ato klasiket dhe ato sportivet. Ndër modelet më të preferuara të sezonit janë ato në formë gjysmë hëne.

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

Po mendoni të blini një çantë të re? Hidhini një

 

Horoskop