Modë / 5 Mars 2024, 15:18

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto janë 5 kombinime për t'u provuar menjëherë

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

Ishim mësuar t'i shihnim gjithmonë poshtë veshjeve të përditshme, me funksionin e saj primar për të shtuar elegancën e formave trupore, por sot korsetë po preferohen gjithnjë e më shumë për t’u veshur sipër këmishave dhe fustaneve.

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

Korsetë janë një nga pjesët që nga të padukshme, sot synohet të bien më shumë në sy si një nga trendët më “cool” të momentit.

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

______________________

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

______________________

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

______________________

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

______________________

Si ta veshim korsenë sa herë që na pëlqen? Këto

______________________

 

 

 

 

Horoskop