Modë / 5 Shtator 2023, 20:47

Udhëzues për pantallonat e zeza gjatë sezonit të vjeshtës dhe dimrit, ja si t'i zgjidhni ato në bazë të fizikut tuaj

Duke marrë parasysh numrin e herëve që i vishni, prakticitetin dhe shkathtësinë e tyre, pantallonat e zeza do të jenë gjithashtu një domosdoshmëri e veshjeve në vjeshtë-dimër 2023/2024. Nga zyra e deri te mbrëmjet më elegante, ato janë pikënisja për një numër pothuajse të pafund veshjesh.

Për këtë, dhe për të gjitha arsyet e përmendura më sipër, është mirë që ato të zgjidhen në bazë të formës së trupit, fizikut, në mënyrë që të theksojnë siluetën duke siguruar rehati dhe një pamje proporcionale. Ky artikull nga Living është një udhëzues praktik, i qartë dhe funksional për të mos bërë më kurrë gabime.

Fizik si forma e mollës

Udhëzues për pantallonat e zeza gjatë sezonit të

Femrat me trup në formë molle, që do të thotë ije dhe shpatulla të së njëjtës madhësi me një bel pothuajse inekzistent, kanë një zgjedhje të gjerë. Pika e fortë e këtij trupi janë këmbët, të drejta dhe të holla, për t'u përmirësuar me modele të ngushta si ato të cigareve, evergreen me elegancë të pakrahasueshme. Si dhe pantallonat e zeza të ngushta, duke përqafuar rikthimin e tendencave të lezetshme që shihen në pasarela.

Fizik në formë dardhe

Udhëzues për pantallonat e zeza gjatë sezonit të

Ndër më të njohurit, fiziku në formën e dardhës karakterizohet nga një bel i hollë dhe ijet më të gjera se supet, të cilat zakonisht janë të ngushta. Ajo që e dallon nga një orë rëre është mungesa e një dekolteje të theksuar, gjë që e bën këtë siluetë shumë të hollë në pjesën e sipërme dhe më të formësuar në pjesën e poshtme. Qëllimi i fustaneve dhe fundeve është të ribalancojnë të gjithën, duke zgjeruar shpatullat falë pardesyve me supe të mbushura ose të sipërme me volum të mjaftueshëm në pjesën e sipërme. Dhe minimizimi i ijeve të gjera me pantallona të zeza me bel të lartë dhe të ngushtë, të cilat më pas zgjerohen gjithnjë e më shumë duke rënë butësisht në këmbë. Pantallonat palazzo ose bootcut janë perfekte,  e rëndësishme është që ato të kenë një copëz të shkëlqyeshme.

Trupi si ora e rërës

Udhëzues për pantallonat e zeza gjatë sezonit të
Njohja e siluetës së dikujt shënon një pikë kthese të rëndësishme në marrëdhënien me stilin. Në bazë të pamjes së suksesshme ka përmasa harmonike dhe rehati, të cilat, falë veshjeve të zgjedhura posaçërisht për siluetën e dikujt, do të jenë më të lehta për t'u marrë. Pantallonat e zeza të vjeshtës, dimër 2023 2024, ideale për ato që kanë një fizik si orë rëre janë pantallonat si cigare. Preferohen ato me bel të lartë ose të mesëm, qëllimi është të modeloni veshjen tuaj në mënyrë që të përmirësoni format.

Fizik drejtkëndësh

Udhëzues për pantallonat e zeza gjatë sezonit të

Fiziku si drejtkëndësh është një formë trupi shumë e lakmuar, pasi pavarësisht formës drejtkëndore të gjoksit, pothuajse pa forma, ai zakonisht ka krahë dhe këmbë të tonifikuara dhe një imazh proporcional.

Për sa i përket pantallonave, kjo siluetë mund të variojë nga modlet palazzo deri tek ato të ngushta, por shmangni modelet me bel shumë të ulët, të cilat mund të shkurtojnë vizualisht këmbët./Living

 

Horoskop