Modë / 18 Shkurt 2024, 12:22

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Gjashtë ditë parada dhe momente vërtet interesante. Si çdo vit, Nju Jorku është qyteti i parë që inauguron muajin e gjatë të modës me emra të mëdhenj si Tory Burch, Michael Kors, Khaite dhe Thom Brown.

Rreshtat e parë të pasarelave popullohen nga të zgjedhurit e shtëpive të modës për prezantimin e koleksioneve të reja, ku protagonistë të vërtetë bëhen veshjet në tapetin e kuq. Mes të ftuarve që nuk kaluan pa u vënë re padyshim ishte edhe Blake Lively i cili mbërriti në sfilatën e Michael Kors u përshëndet me bujë të madhe, duke iu bashkuar Katie Holmes, Brie Larson dhe Meghann Fahy.

Në këtë artikull po ju tregojmë zjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week".

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Blake Lively

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Alexa Chung

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Olivia Palermo

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Diane Kruger

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Leonie Hanne

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Nina Dobrev

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Katie Holmes

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Ashlee Simpson

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Brie Larson

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Nicky Hilton

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Naomi Watts

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Coco Rocha

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Poppy Delevingne

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Camila Coelho

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Rebecca Hall

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Harley Viera-Newton

Yjet e veshura më mirë në "New York Fashion Week"

Matilda Lutz

Horoskop