Modë / 24 Tetor 2022, 13:51

Modeli i palltos që e bën çdo veshje të duket e mahnitshme

Modeli i palltos që e bën çdo veshje të duket e mahnitshme

Ka diçka të veçantë te palltot leopardi. Ky stil i preferuar i Kate Moss dhe Alexa Chung, është gjithmonë një mënyrë e mirë për të shtuar interes të menjëhershëm për një pamje. Një pallto leopardi është blerja përfundimtare e përjetshme që i përshtatet kujtdo dhe sfidon të gjitha trendet.

Në fund të fundit, moda e ka konsideruar zyrtarisht atë një model neutral të gjithanshëm. Mund ta vishni me çdo gjë, me xhinse dhe një bluzë, ose guxoni ta kombinoni me atë fund leopardi mëndafshi që keni në dollap. Më poshtë janë disa nga më të bukurat që kemi parë këtë sezon.

 

Horoskop