Modë / 19 Qershor 2019, 15:25

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju bindë ! Tatuazhet me bojëra uji janë modelet më të pëlqyera

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Pikturimi i trupit njihet si një traditë e hershme dhe pjesë e kulturave të ndryshme! Ka ekzistuar ndër shekuj dhe ende vazhdon si një formë shprehëse arti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chenjie.newtattoo (@chenjie.newtattoo) on

Nga figurinat apo shkrimet e fshehura deri tek tatuazhet shumë të dukshme, duket se këto të fundit i ndajnë njerëzit në dy grupe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@bryan.gee) on

Nëse jeni në radhët e atyre që i pëlqejnë, por deri më tani nuk e kishit ndarë mendjen keni klikuar artikullin e duhur. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh modelet më të bukura, nga mund të frymëzoheni pse jo të merrni dhe ndonjë ide gati.

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Teknika e realizimit quhet “Watercolor” duke krijuar iluzionin optik të një imazhi 3D në trupin tuaj. Edhe këtë vit, shumë të pëlqyera mbeten lulet dhe fluturat mbi këmbë dhe kavilje, pasi një tatuazh në këto pjesë të trupit është shumë sensual. Shfletoni galerinë e mëposhtme për t’u frymëzuar për tatuazhin tuaj të parë ose të radhës. 
Mund t'ju interesojë gjithashtu: Shenja e horoskopit ju tregon çfarë tatuazhi duhet të bëni/ Fotogaleri

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

Nëse deri tani se keni ndarë mendjen, ky trend do t’ju

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chenjie.newtattoo (@chenjie.newtattoo) on

Horoskop