Modë / 4 Prill 2013, 19:00

Rastet kur nuk duhet bërë pircing në gjuhë

Të bësh pircing në gjuhë është tashmë në modë. Por duhet pasur kujdes, pasi ka disa raste kur nuk rekomandohet të bëhet:
  • Kur jeni shtatzënë
  • Kur keni probleme të koagulimin
  • Kur jeni duke marrë medikamente antikoagulimit
  • Kur jeni alergjik ndaj substancave të ndryshme të përdorura gjatë bërjes së pircit (metalet e nikelit dhe të tjera)

 

Horoskop