Modë / 5 Prill 2013, 18:11

Higjiena dhe kujdesi pas bërjes së pircing

Ditët e para pasi të bëni pirsing në gjuhë do të keni probleme për të folur por do kalojë.

Ja disa rregulla të kujdesit personal pas bërjes së pircing:

  • Lani dhëmbët tuaja të paktën 3 herë në ditë
  • Për të paktën 6 javë pas bërjes së pircing, pas çdo vakt bëni gargarë me ujë dhe kripë.
  • Sshmangni puthjet.
  • Shmangni pirjen e duhanit.
  • Shmangni konsumin e pijeve që mund të irritojnë gjuhën.


Horoskop