Modë / 3 Nëntor 2016, 11:33

Shenja e horoskopit ju tregon çfarë tatuazhi duhet të bëni/ Fotogaleri

tattuwef

Tatuazhet duket se i ndajnë njerëzit në dy grupe. Nëse jeni në rradhët e atyreve që i pëlqejnë, tatuazhet e mëposhtme do t’ju bëjnë për vete e për ata që duan të udhëhiqen nga astrologjia, fotogaleria e mëposhtme përmbledh tatuazhet sipas shenjave të horoskopit. Fati juaj është i shkruar në yjë dhe këto të fundit ju tregojnë mësë miri se çfarë duhet të pikturoni në trup, pasi çdo tatuazh i përshtatet personalitetit të 12 shenjave të zodiakut.
Dashi
Për këtë shenjë të fortë e të guximshme e përshtatshme do të ishte një shigjetë. Karakterizoheni nga forca konkurruese dhe duket se nuk ju thyen asgjë.

tatuarrowDemi
Jeni të dashuruar pas jetës dhe gjërave të bukura. Pushimet janë pika juaj e dobët ndaj një palmë do të ishte perfekte.Jeni sentimentale dhe romantikë kështu që një zemër nuk do të ishte ide e keqe. 

pallmasBinjakët
Jeni gati për të fluturuar në çdo moment. Zogjtë, krahët dhe pendët prezantojnë butësi e shpirtit tuaj.

pupuulerGaforre
Jeni të qëndrueshëm e njerëz paqësor. Familja vjen e para për ju. Provoni një spirancë, rrahje zemre, apo emrat e të dashurve.

spirrancasdLuani
Jeni prijës te lindur e doni të jeni në qendër të vëmendjes. Një kurorë ose një luan është tatuazhi që juve do t’ju rrijë më mirë në trup.

kurrrocaeVirgjëresha
Gjithmonë të menduar e kritikë, ju nuk mund të bëni një tatuazh pa e menduar të paktën 5 vite (shaka) Preferoni tatuazhet gjeometrike me shumë linja të ndërlikuara .

virgoesPeshorja
Shumë të lidhur me personat e zemrës, tatuazhet njësoj me personin më të afërt është tatuazhi më i bukur që mund të bëni.

llibrrasAkrepi
Ju jeni të drejtuar nga pasioni. Një trëndafil është simboli i dëshirat tuaja të shumta.

scortpidandrShigjetari
Mendojmë se të gjitha hartat e botës dhe koordinatave gjeografike mund të jenë të vulosura në trupin tuaj sepse ju pëlqeni të udhëtoni.

shigjethartaBricjapi
Ju jeni një njeri që kiarakterizoheni nga qëndrueshmëria. Punoni shumë për të arritur qëllimet tuaja ndaj rrënjët e një peme do të ishte tatuazhi që ju personifikon.

bricjapppeemaUjori
Humanitarë që dëshironi një botë e një vend më të mirë, Një tatuazh i përshtatshëm për ju do të jetë mandala, një simbol i university.

ujorilulerfPeshqit
Ju jeni një shenjë uji dhe jeni pak te vështirë për t'u përcaktuar. Jeni të butë dhe njerëz ëndërrimtarë. Fluturat, njëbrirëshat dhe krijesat mitike ju shkojnë përshtat.

peshqirtta

peshqirtta

Horoskop