Udhëtime 17 Mars 2017

Këto janë 10 kryeqytetet evropiane që duhet të vizitoni të paktën një herë në jetë/ Fotogaleri

Udhëtime

travel

Udhëtimi është e vetmja gjë për të cilën njeriu shpenzon, por që në fund e bën  të pasur. Është një ndër kënaqësitë më të mëdha të jetës, të njohësh kultura të reja,  të provosh shije të panjohura, por mbi të gjitha një udhëtim të ndihmon të tregohesh më mendjehapur dhe të pranosh tjetrin e të renë. Pas librealizmit të vizave, shumë shqiptarë kanë mundësinë të udhëtojnë në një pjesë të mirë të qyteteve evropiane. Living ju njeh me 10 kryeqytetet evropiane që duhet të vizitoni të paktën një herë në jetë. Këto qytete konsiderohen si djepi i artit, kulturës dhe zhvillimeve më të rëndësishme në Zonjën e vjetër. 

10 kryeqytet evropiane që duhet të vizitoni janë: Amsterdami, Berlini, Londra, Roma, Parisi, Praga, Stokholmi, Viena, Moska dhe Brukseli.

{gallery}fotogaleri2016/qytete-europe{/gallery}

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor